Руската пропаганда сипе огън и жупел по повод посещението на президента

...
Руската пропаганда сипе огън и жупел по повод посещението на президента
Коментари Харесай

В Украйна се смеят на руската истерия: Нравится, не нравится - терпи, моя красавица - OFFTOPIC

Руската агитация сипе огън и жупел по повод посещението на президента на Съединени американски щати Джо Байдън в Киев.

Така да вземем за пример в ефира на РосТВ основната пропагандистка на Путин Олга Скабеева даже изрече съмнение, че американският водач е получил " гаранции за сигурност " по време на визитата си в Украйна.

" Разбира се, можеше да заплашим Байдън, само че това би било прекомерно, допускам ", сподели в предаването съветският генерал-лейтенант в оставка Евгений Бужински.

В отговор Скабеева кипна и стартира да крещи, че " да заплашваш Путин е обикновено ", " да взривиш " Северен поток " също е обикновено ", само че " да заплашваш Байдън е " напълно не, по този начин ли ".

След това гостите в студиото започнаха да разсъждават за това кой би пристигнал на власт, в случай че американският президент почине. Бужински също по този начин добави, че " гаранциите за сигурност " са дадени на Байдън от Русия.

В Телеграм канала си беснее и различен рупор на Кремъл - Владимир Соловьов, за чийто наследник неотдавна стана ясно, че е прочут в гей средите в Лондон като " Блондинката ".

" Старецът Байдън пристигна в Хохландия (жаргонно руснаците назовават украинците хохли), макар че в Охайо се развихря екологична злополука от мащаба на повредата в Чернобил. Това ясно демонстрира целите му - наркосвинята Зелебоба (явно засяга президента Зеленски) е доста по-голям за него, в сравнение с личните му жители ", размишлява пропагандистът Соловьов.

В същото време в украинските Телеграм канали се популяризират голям брой колажи и мемета, иронизиращи съветската реакция на визитата на Байдън в Киев. В едно от тях е употребена и недипломатичната имитация, с която Путин се обърна към президента Зеленски малко преди Русия да нахлуе в Украйна. Тогава мощният човек в Кремъл сподели " Нравится, не нравится — терпи, моя хубавица " (и да ти харесва, и да не ти харесва, ще търпиш, красавице моя). В известното меме в ролята на " хубавицата " към този момент е съветският президент.



Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР